Termeni si Conditii

 Termeni si Conditii aplicabile clientilor Bluelens.ro

Pentru scopul acestor Termeni si Conditii, “Bluelens.ro” este E Precise Solutions SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Prudentei, nr. 7, Sector 2, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10224/2017, CUI RO37829408, adresa de e-mail: contact@bluelens.ro. Aceste date de contact pot fi folosite pentru a afla informatii despre produsele comercializate si despre facturare, precum si pentru adresarea reclamatiilor.

Produsele comercializate prin intermediul paginii web www.bluelens.ro („Bluelens.ro”) pot consta in urmatoarele tipuri de produse (fara a se limita la acestea, in limita prevederilor legale: produse electronice, IT&C, electrocasnice, telefoane etc. („Produs(e)”).

“Clientul”este orice persoana fizica sau juridica care a comandat un produs potrivit procedurii afisate pe Bluelens.ro si a carui comanda a fost acceptata de catre E Precise Solutions SRL.

Bluelens.ro este un magazin online administrat de E Precise Solutions SRL.

 1. APLICABILITATE

1.1. Acesti Termeni si Conditii impreuna cu Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe Bluelens.ro guverneaza relatia comerciala dintre E Precise Solutions SRL si utilizator/Client cu privire la vanzarea on-line de catre E Precise Solutions SRL Clientului, a produselor prezentate pe Bluelens.ro. E Precise Solutions SRL poate modifica unilateral Termenii si Conditiile, oricand si fara nici o notificare in prealabil a Clientului si va pune la dispozitia Clientului noua versiune a acestor Termeni si Conditii pe Bluelens.ro. Termenii si Conditiile aplicabile Clientilor vor fi cele afisate pe Bluelens.ro la data efectuarii unei comenzi cu privire la achizitionarea Produselor.

1.2. E Precise Solutions SRL poate oricand suspenda sau intrerupe furnizarea Bluelens.ro, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, ca urmare a unei decizii comerciale a E Precise Solutions SRL in acest sens sau in scopul efectuarii unor actualizari, reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor Bluelens.ro.

1.3. In caz de folosire abuziva sau neautorizata a Bluelens.ro, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate in acesti Termeni si Conditii sau in Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe Bluelens.ro, E Precise Solutions SRL isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul utilizatorului la Bluelens.ro.

1.4. E Precise Solutions SRL va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea Bluelens.ro in conditii de securitate, insa E Precise Solutions SRL nu garanteaza in niciun fel calitatea Bluelens.ro din punct de vedere tehnic si functional sau lipsa virusilor care ar putea exista pe Bluelens.ro.

1.5. E Precise Solutions SRL va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea Bluelens.ro in conditii confidentialitate, insa Clientul are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor sale de identificare, fiind unic raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestora catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intentionata, din neglijenta sau din imprudenta.

1.6. Clientul se obliga sa foloseasca Bluelens.ro numai in scopul efectuarii unei comenzi cu privire la achizitionarea Produselor, asigurandu-se ca prin propria conduita nu perturba functionarea normala a acestui website si fiind raspunzator fata de E Precise Solutions SRL pentru orice daune suferite si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre Client a obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii sau in Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe Bluelens.ro. Prin accesarea Bluelens.ro, Clientul este singurul responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia.

1.7. E Precise Solutions SRL detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul Bluelens.ro-ului, incluzand fara a se limita la, imaginile, muzica, informatiile despre Produse si orice alte date si aplicatii prezentate pe Bluelens.ro. E Precise Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nici o notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Clisckshop.ro, in orice moment si nu va avea nici o raspundere in acest sens.

1.8. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Bluelens.ro, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Bluelens.ro-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Bluelens.ro-ului, sub sanctiunile prevazute de lege.

1.9. E Precise Solutions SRL sau partenerii sai comerciali este/sunt detinatorul(ii) drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe Bluelens.ro si utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

1.10. Bluelens.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte website-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specificate pe website-urile respective. Orice includere de link-uri catre alte wesite-uri in Bluelens.ro este realizata numai pentru ajutorul Clientului si nu implica raspunderea E Precise Solutions SRL pentru materialul disponibil pe sau prin aceste website-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza orice astfel de website-uri exclusiv pe propriul risc.

 1. INFORMARE

2.1 E Precise Solutions SRL isi propune sa ofere utilizatorilor/Clientilor informatii corecte si actuale cu privire la Produsele oferite de E Precise Solutions SRL, cu privire la modalitatea de contractare a acestora, precum si orice informatii necesare si utile Clientilor.

2.2 Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Clientul confirma faptul ca a fost informat prin intermediul Bluelens.ro cu privire la pretul total al Produselor achizitionate (incluzand taxele incluse), la toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxe postale sau de orice alta natura aferente Produselor (si masura in care acestea vor fi suportate de catre Client), precum si cu privire la perioada de valabilitate a ofertei sau a preturilor Produselor achizitionate.

2.3 Orice oferte trimise prin e-mail (newsletter) sunt infromative si nu creeaza obligatii contractuale. E Precise Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori de redactare din aceste oferte; Clientul are datoria de a verifica corectitudinea specificatiilor si preturilor pe site.

 1. PROCEDURA DE EFECTUARE A COMENZII

3.1 Pentru a comanda Produsele, Clientul va completa datele solicitate in formularul de comanda disponibil pe Bluelens.ro („Formularul de Comanda”) si va confirma comanda in conformitate cu instructiunile de pe Bluelens.ro. Inainte de a completa Formularul de Comanda si de a confirma comanda, Clientul va confirma ca accepta acesti Termeni si Conditii si va preciza daca este de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile mentionate de E Precise Solutions SRL. Daca Clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile nu va putea comanda Produse.

3.2 Inainte de a confirma comanda, E Precise Solutions SRL acorda Clientului posibilitatea de a corecta datele introduse in Formularul de Comanda, prin apasarea butonului „Inapoi”. E Precise Solutions SRL nu este raspunzator pentru corectitudinea datelor completate de utilizatorul Bluelens.ro in Formularul de Comanda (incorectitudinea datelor din formularul de comanda poate duce la imposibilitatea livrarii produsului/produselor comandate).

3.3 Pentru executarea comenzii sale, Clientul isi va da acordul ca E Precise Solutions SRL sa transmita acceptarea comenzii si/sau alte mesaje legate de procesarea comenzii la adresa de e-mail specificata in Formularul de Comanda.

3.4 E Precise Solutions SRL va transmite Clientului la adresa de e-mail mentionata de Client in Formularul de Comanda un e-mail care va contine confirmarea de catre E Precise Solutions SRL a comenzii lansate de Client („Confirmare Plasare Comanda”). Pentru evitarea oricarui dubiu, Confirmarea Plasarii Comenzii nu reprezinta decat inregistrarea comenzii de catre E Precise Solutions SRL fara a da nastere la obligatia livrarii Produsului. Relatia contractuala dintre E Precise Solutions SRL si Client va intra in vigoare in conditiile prevazute in art. 3.5 de mai jos.

3.5 Ulterior Confirmarii Plasarii Comenzii, E Precise Solutions SRL va transmite Clientului o confirmare de livrare a comenzii – “Confirmare Livrare Comanda” prin e-mail. Data la care se transmite Confirmarea Comenzii prin email reprezinta data incheierii relatiei contractuale intre E Precise Solutions SRL si Client (data de la care contractul produce efecte obligatorii asupra Clientului) avand ca obiect vanzarea Produsului comandat („Contractul”). E Precise Solutions SRL va putea la libera sa alegere sa confirme livrarea comenzii si telefonic; in toate cazurie, Contractul se va considera incheiat numai de la data trimterii e-mailului de Confirmare Livrare Comanda. Pentru evitarea oricarui dubiu, Clientul intelege si este de acord ca pana la data Confirmarii Livrarii comenzii nu va exista nicio relatie contractuala intre Client si E Precise Solutions SRL avand ca obiect vanzarea Produsului/Produselor comandat(e).

3.6 E Precise Solutions SRL isi rezerva dreptul sa nu procedeze la Confirmarea Plasarii Comenzii lansate de Client in situatia in care respectivul Client are cel putin trei livrari din partea E Precise Solutions SRL refuzate.

3.7 E Precise Solutions SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile Produselor prezente pe Bluelens.ro, respectiv, dar fara a se limita la, situatiile in care pretul afisat pe Bluelens.ro pentru un anumit Produs este nerealist de mic sau de mare, precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru Produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora.

3.7.1 Pentru orice comanda plasata pe baza unui voucher de cumparaturi, clientul trebuie sa respecte anumite conditii. Modul si conditiile de utilizare a voucherelor, pot fi regasite aici.

3.8 Ofertele si Produsele prezentate pe Bluelens.ro sunt disponibile in limita stocului existent la momentul plasarii comenzii. E Precise Solutions SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comanda dupa Confirmarea Plasarii Comenzii in cazul in care Produsul comandat nu este disponibil in stoc. E Precise Solutions SRL poate oferi Clientului in anumite cazuri speciale posibilitatea de a alege un Produs cu caracteristici similare in schimbul Produsului comandat initial, fara costuri suplimentare in sarcina Clientului, cu exceptia eventualelor diferente de pret.

3.9 Produsele ce pot fi cumparate de pe Bluelens.ro pot fi atat Produsele comercializate in magazinele E Precise Solutions SRL, cat si alte Produse comercializare numai in mediul de vanzare online prin Bluelens.ro. De asemenea, Produsele comercializate prin intermediul Bluelens.ro pot beneficia de discount-uri speciale comparativ cu preturile Produselor comercializate prin magazinele E Precise Solutions SRL.

Atentie: Voucherele cadou sau de reducere acordate clientilor existenti sau tertilor se pot folosi la o singura comanda. Nu se permite plasarea de comenzi repetate cu acelasi cod de voucher cadou sau de reducere de aceeasi persoana.

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

4.1 E Precise Solutions SRL va livra Produsele comandate de Client in timpul de livrare aferent statusului produsului pe site:

 1. produs in stoc – timpul de livrare este 48-72h. Acest termen se aplica pentru comenzile intrate pana in ora 14:00. Cele intrate dupa ora 14:00 se vor procesa in urmatoare zi lucratoare.
 2. produs in stoc limitat – se aplica timpul de livrare de 48-72h insa datorita faptului ca stocul este limitat, este nevoie de o reconfimare a acestuia de catre echipa de suport Bluelens.ro.
 3. produsul este disponibil al comanda – timpul de livrare pentru acest produs este reconfirmat dupa plasarea comenzii cu furnizorul si poate varia de la 30 la 90 de zile. acesta va fi comunicat ulterior clientului.

Timpul de livrare este transmis clientului in emailul de Confirmarea Plasare a Comenzii. Pentru produsele care nu sunt in stoc, timpul de livrare va fi confirmat ulterior cu un reprezentant Bluelens.ro. In situatia in care dupa Confirmarea Comenzii apar modificari care nu sunt datorate culpei E Precise Solutions SRL (cazuri fortuite sau de forta majora, respectiv: calamitati naturale, incendii, explozii, inundatii, razboaie, acte de terorism, tulburari civile, proteste, blocaje rutiere, manifestatii, greve, epidemii etc.). E Precise Solutions SRL va notifica acest fapt Clientului prin transmiterea unui email si va indica noua data de livrare. In toate aceste cazuri, termenul de livrare nu va depasi 90 zile.

Timpul de livrare de 48-72h poate suferi modificari datorita factorilor externi, situatiilor tehnice si epuizarii stocului furnizorului. De asemenea, termenul de livrare poate suferi modificari in campanii de marketing (ex: Black Friday, Craciun, Paste, Back to School). Timpul de livrare corespunzator va fi comunicat pe timpul campaniei. Termenul de livrare poate varia intre 48h si maxim 90 zile.

4.2 Inainte de a incepe procesul de livrare a Produsului, E Precise Solutions SRL poate contacta Clientul in conformitate cu datele de contact mentionate in Formularul de Comanda pentru a confirma datele inscrise, iar curierul va putea folosi aceste date de contact la livrarea coletului

4.3 Produsele vor fi livrate prin curier la adresa de livrare mentionata in Formularul de Comanda. Produsele se vor livra exclusiv pe teritoriul Romaniei. In cazul in care Clientul nu va fi gasit la adresa de livrare indicata de cel putin 2 ori sau in cazul refuzului Clientului de a primi coletul aferent unei comenzi, E Precise Solutions SRL isi rezerva dreptul de a considera respectiva comanda anulata, fara despagubiri sau obligatii ulterioare in sarcina sa, cu exceptia returnarii in termen de 14 zile calendaristice a sumelor achitate in avans (cele 14 zile lucratoare sunt calculate de la momentul la care curierul a stabilit imposibilitatea livrarii comenzii), daca este cazul. In cazul anularii comenzilor din culpa Clientului, costurile aferente returnarii sumelor platite in avans vor fi suportate de catre acesta.

4.4 In situatia in care E Precise Solutions SRL nu livreaza Produsul in termenul transmis Clientului, E Precise Solutions SRL va rambursa Clientului sumele platite in avans in vederea achizitionarii Produsului in maxim 14 zile calendaristice de la data la care termenul de livrare a fost depasit in cazul in care Clientul nu alege sa astepte Produsul sau nu solicita livrarea unui alt Produs.

4.5 La momentul livrarii, in cazul in care Clientul observa ca ambalajul Produsului este deteriorat sau Produsul livrat nu este similar Produsului comandat, va mentiona acest aspect in procesul verbal de predare-primire si va returna Produsul. E Precise Solutions SRL va livra un Produs corespunzator sau similar in termen de 30 zile calendaristice de la data semnarii procesului verbal de predare-primire cu obiectiunile respective.Clientul poate solicita de asemenea rambursarea banilor. In cazul in care aceste mentiuni nu sunt efectuate la momentul livrarii, Clientul nu se va putea prevala de viciile aparente ale Produsului ulterior livrarii sau de lipsa unor elemente din coletul primit.

4.6 In cazul in care, cu ocazia livrarii, Clientul observa ca nu corespunde cantitatea Produselor livrate cu cantitatea Produselor comandate conform Formularului de Comanda, va mentiona acest lucru in procesul verbal de predare-primire, iar E Precise Solutions SRL va livra cantitatea lipsa de Produse in termen de maxim 30 zile calendaristice de la semnarea acestui proces verbal cu obiectiuni.

4.7 Livrarea Produsului se va consemna in procesul verbal de predare-primire sau alt document de livrare semnat de catre Client si curierul care a efectuat livrarea. E Precise Solutions SRL asigura doar livrarea Produsului catre Client nu si servicii de instalare a acestuia.

4.8 Proprietatea si riscurile asupra Produsului se transmit de la E Precise Solutions SRL catre Client la data livrarii Produsului si semnarea procesului verbal de predare-primire, cu conditia ca respectivul Client sa fi efectuat plata Produsului.

4.9 In situatia in care Clientul nu achita pretul Produsului la livrare, reprezentantul E Precise Solutions SRL va readuce Produsul la locatiile E Precise Solutions SRL si comanda Clientului se anuleaza.

4.10 Produsele comandate prin intermediul Bluelens.ro nu pot fi ridicate din magazinele E Precise Solutions SRL. Livrarea acestora se va face la adresa clientului mentioanata in comanda prin curierat rapid.

4.11 In cazul in care Produsul livrat contine si o componenta software, Clientul intelege si accepta ca E Precise Solutions SRL nu va transfera catre Client decat un drept de utilizare a software-ului respectiv si va acorda Clientului o licenta non-exclusiva si non-transferabila asupra software-ului respectiv. Clientul se obliga sa respecte toate drepturile de proprietate industriala si intelectuala in legatura cu Produsele (inclusiv softul incorporat sau atasat, daca este cazul), in caz contrar fiind responsabil pentru orice daune si prejudicii cauzate E Precise Solutions SRL sau persoanei care detine in mod legal aceste drepturi de proprietate industriala si/sau intelectuala asupra Produselor.

4.12 Riscul de pierdere sau deteriorare a Produsului livrat se transfera catre Client dupa momentul livrarii acestuia de catre firma de curierat desemnata de E Precise Solutions SRL. Prin exceptie, in situatia in care Clientul solicita sa ii fie livrat Produsul prin intermediul unei firme de curierat alese de Client, riscul de pierdere sau deteriorare se va transfera catre Client de la data livrarii Produsului de catre E Precise Solutions SRL catre respectiva firma de curierat.

 1. PRETUL PRODUSELOR SI MODALITATEA DE PLATA

5.1 In schimbul vanzarii Produsului, Clientul va plati E Precise Solutions SRL, in functie de Produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat in Bluelens.ro.

5.2 Pentru comenzi avand o valoarea mai mare de 400 lei, E Precise Solutions SRL nu va percepe tarife de livrare.

5.3 Tarifele de livrare sunt cele afisate pe Bluelens.ro la momentul plasarii comenzii.

5.4 Preturile sunt exprimate in moneda mentionata pe www.bluelens.ro si contin TVA. In cazul in care preturile sunt exprimate in Euro, plata se va face in lei, la cursul de schimb lei/Euro comunicat de BNR pentru data facturarii si inscris pe factura.

5.5 Kilometrii exteriori de livrare sunt suportati de catre Client indiferent de valoarea comenzii.

5.6 Clientul va plati pretul Produsul la livrare catre curierul care livreaza Produsul, pe baza facturii emise de E Precise Solutions SRL in acest sens. In cazul in care Clientul nu plateste pretul Produsului, acesta nu ii va fi livrat. De asemenea, Clientul are si posibilitatea de a efectua plata prin transfer bancar, precum si prin intermediul cardului, astfel cum este prezentat in cadrul Bluelens.ro in procesul de plasarea comenzii.

 1. GARANTII

6.1 Produsele achizitionate prin intermediul ww.bluelens.ro vor fi insotite de factura, certificatul de garantie al produsului si, instructiunile de utilizare furnizate de producator. Pentru a beneficia de garantie Clientul va trebui sa pastreze si sa prezinte in original factura si certificatul de garantie. Produsele resigilate comercializate pe site vor avea intotdeauna 1 an de zile termen de garantie. Aceste produse vor fi evidentiate corespunzator pe site.

6.2 In situatia in care Produsul nu va fi insotit de certificatul de garantie si/sau de instructiunile de utilizare ale Produsului in limba romana, aveti posibilitatea sa le solicitati la adresa de email contact@bluelens.ro, fara plata nici unui cost suplimentar, drepturile dumneavoastra cu privire la garantie si informare nefiind afectate. Toate conditiile privind repararea sau inlocuirea Produselor aflate in termenul de garantie precum si situatiile in care garantia nu este acordata vor fi mentionate in certificatele de garantie aferente Produselor.

 1. DREPTUL DE RETRAGERE

7.1 Clientul persoana fizica are dreptul sa notifice E Precise Solutions SRL ca renunta la achizitionarea Produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a Produsul.

7.2 Clientii persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000.

7.3 In cazul in care Clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, termenul de retragere de 14 zile va curge de la data in care Clientul intra in posesia fizica a fiecarui Produs.

7.4 In cazul livrarii unui Produs care consta din mai multe loturi sau piese, termenul de retragere de 14 zile va curge de la data in care Clientul intra in posesia fizica a ultimului Produs sau a fiecarei piese.

7.5 Notificarea retragerii se va face in scris prin transmiterea (i) prin posta/fax/email a unei notificari conform Anexei prezentului document sau a oricui alt tip de declaratie neechivoca sau (ii) prin completarea formularului de retragere disponibil pe Bluelens.ro. Aceasta poaste fi anuntata si la adresa de email : contact@bluelens.ro.

7.6 Produsele comandate prin intermediul Bluelens.ro nu pot fi returnate in magazinele E Precise Solutions SRL, ci numai la adresa mentionata la art. 7.9 de mai jos.

7.7 Dreptul de retragere nu se acorda in cazul (i) Produselor susceptibile de a se deteriora sau expira rapid; (ii) Produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client; (iii) Produselor care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; (iv) inregistrari audio sau video sigilate sau programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare; (v) accesoriilor Produselor (elementele care se vand impreuna cu Produsul fiind strans legate de functionarea acestuia, cum ar fi, fara a se limita la acestea: cabluri – toate modelele, prelungitoare, carduri de memorie, stick-uri de memorie, toner si cartuse de imprimanta, baterii, casti si adaptoare);

7.8 In cazul in care Clientul renunta la achizitionarea Produsului conform Art. 7.1, acesta trebuie sa il returneze in starea in care i-a fost predat de catre E Precise Solutions SRL, in ambalajele originale, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care Clientul a comunicat E Precise Solutions SRL decizia sa de retragere din Contract. In cazul in care produsul nu este ambalat corespunzator in amabalajul original, clientul va fi singurul raspunzator de orice deteriorare in timpul transportului.

7.9 Costurile directe legate de returnarea Produselor vor fi suportate de Client. Adresa la care acestea Clientul va trimite Produsele este urmatoarea:
E Precise Solutions SRL Rovine nr.2 bl.57b sc.a ap.15 Bucuresti Sector 2 

7.10 E Precise Solutions SRL va emite o factura de stornare si va rambursa Clientului toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea acestuia, inclusiv, daca este cazul, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat. E Precise Solutions SRL nu va fi obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care Clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de E Precise Solutions SRL.

7.11 E Precise Solutions SRL va putea amana rambursarea pana la data receptionarii Produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului conform careia acesta a trimis Produsele catre E Precise Solutions SRL si a oferit toate informatiile financiare solicitate privind returnarea contravalorii produsului(lor).

7.12 E Precise Solutions SRL va rambursa sumele mentionate la Art. 7.8 prin transfer bancar. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar in contul bancar mentionat de client in certificatul de retur sau prin email la adresa contact@bluelens.ro.

7.13 In cazul produselor resigilate returnate, nu se va putea oferi un alt produs similar la schimb. Clientul isi poate alege un alt produs de pe site sau poate primi inapoi suma de bani platita initial pentru produsul resigilat.

7.14 In cazul in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va putea fi inlocuit, in limita stocului disponibil, cu un produs functional cu conditia notificarii E Precise Solutions SRL in scris in termen de maxim 24 de ore de la primirea produsului.

7.15 In situatia in care Produsele returnate vor prezenta semne de deteriorare ca urmare a folosirii de catre Client, E Precise Solutions SRL va avea dreptul de a rambursa Clientului doar o parte din valoarea achitata pentru achizitionarea Produsului in conformitate cu prevederile tabelului de mai jos, diferenta de pret nerambursat reprezentand contravaloarea agreata de parti ca despagubire datorata E Precise Solutions SRL pentru prejudiciul suferit ca urmare a deteriorarii Produsului. Evaluarea Produselor returnate se va realiza de catre persoane calificate care vor intocmi un proces-verbal constatator al Produsului la momentul primirii sale, fara a putea fi imputata Clientului diminuarea valorii Produselor rezultate din actiuni necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora.

Categorie produse returnate

Valoarea rambursata de E Precise Solutions SRL(% din suma platita pentru achizitionarea Produsului).

Categorie A: complete, neutilizate, sigiliu intact

Categorie B: complete, semne de deteriorare ca urmare a folosirii, produse parolate de catre client (ex: laptop, tableta)

 

Carduri de memorie

100%

min 75%

 

Accessorii (cabluri, baterii, ventilatoare, surse de alimentare)

100%

90%

 

Camere digitale, Camere video

100%

min 75%

 

8.1 Reclamatiile privind vanzarea Produselor prin intermediul Bluelens.ro se pot transmite pe adresa de e-mail contact@bluelens.ro.

8.2 Pentru orice reclamatie Clientul se va adresa E Precise Solutions SRL in termen de maxim de 15 zile de la data aparitiei motivului pentru care se inainteaza reclamatia, iar E Precise Solutions SRL va raspunde acesteia in termen de maxim 30 zile de la primirea acesteia.

 1. PRELUCARAREA INFORMATIEI

9.1 Informatia va fi prelucrata de catre E Precise Solutions SRL in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 si Legii nr. 677/2001, urmand a fi utilizata:

 

 1. in scopul livrarii Produsului, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor clientului, facturarea, solutionarea cererilor si a reclamatiilor;
 2. in scopul prevenirii/depistarii fraudelor;
 3. pentru efectuarea de loterii publicitare, concursuri, studii de piata, Informatia fiind dezvaluita organizatiilor de cercetare a pietei si partenerilor contractuali ai E Precise Solutions SRL;
 4. pentru actiuni de marketing (inclusiv marketingul direct), pentru efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea serviciilor RT si ale partenerilor RT prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin mijloace de apelare automata care nu necesita interventia unui operator uman;
 5. in scopurile mentionate in Formularul de Comanda si in orice alte modalitati permise de lege.

 

9.2 E Precise Solutions SRL are dreptul de a dezvalui Informatia:

 

 1. unor terte persoane desemnate/imputernicite de E Precise Solutions SRL sa comercializeze si/sau sa livreze pentru si/sau in numele E Precise Solutions SRL Produsele;
 2. unor terte persoane desemnate/imputernicite/autorizate de E Precise Solutions SRL sa incaseze contravaloarea facturilor aferente vanzarii Produselor livrate de E Precise Solutions SRL;
 3. organizatii de cercetare a pietei;
 4. partenerilor contractuali ai E Precise Solutions SRL si auditorilor acestora;
 5. altor persoane, in conditiile legii.

 

9.3 Privind datele sale personale, Clientul are urmatoarele drepturi: de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, conform art. 13-18 din Legea nr. 677/2001. Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sale personale sa fie prelucrate in scop de marketing. Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul va inainta catre E Precise Solutions SRL o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. E Precise Solutions SRL va comunica masurile adoptate / informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

9.4 Clientul se obliga sa comunice E Precise Solutions SRL orice modificare privind datele sale de identificare, a datelor de contact sau a formei de organizare (in cazul persoanelor juridice), in cel mult 10 zile de la data operarii modificarii. Modificarile necomunicate conform acestui articol nu vor fi opozabile E Precise Solutions SRL.

 1. CLAUZE DE NERASPUNDERE

10.1 E Precise Solutions SRL nu va fi raspunzator fata de Client pentru daune indirecte (ex.: beneficiul nerealizat, pierderi de profit sau pierderea unor oportunitati de afaceri).

10.2 E Precise Solutions SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura website-urilor care pot fi accesate de pe Bluelens.ro. Pentru respectivele website-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii website-urilor in cauza.

10.3 E Precise Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile Produselor prezentate pe Bluelens.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia E Precise Solutions SRL de catre producatorul fiecarei marci. Imaginile sunt prezentate pe Bluelens.ro cu titlu de exemplu, iar Produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului fara o notificare prealabila transmisa de producatori.

 1. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL BLUELENS.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA BLUELENS.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A BLUELENS.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 1. LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

12.1 Prezentul Contract este guvernat de legea romana.

12.2 Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

 

0
Cosul tau
 • No products in the cart.