Returnarea produselor

Politica de returnare a produselor

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR

Conform contractului de livrare marfa incheiat intre tine, in calitate de consumator, si magazinul www.bluelens.ro, ai dreptul de a returna produsele achizitionate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora, fara a fi necesara invocarea unui motiv si fara a suporta penalitati. Acest drept este valabil pentru toate achizitiile facute prin intermediul comunicarii scrise, telefonice sau prin internet.

In situatia in care nu esti multumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca acesta nu corespunde cerintelor tale, ai dreptul sa denunti unilateral contractul in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Procedura de retur

Completati formularul de retur disponibil aici.

Va rugam sa pregatiti produsul pentru expediere. Pentru a facilita procesarea rapida si usoara a returului, va rugam sa luati in considerare urmatoarele aspecte atunci cand trimiteti produsul:

• Introduceti factura si formularul de retur completat in pachetul produsului.
• Trimiteti produsele impreuna cu toate accesoriile si componentele acestora, folosind ambalajul original. Daca produsul a fost livrat impreuna cu un produs gratuit, va rugam sa-l returnati si pe acesta. Ambalajul utilizat trebuie sa fie cel original. Daca folositi un alt ambalaj si produsele se deterioreaza in timpul transportului, clientul va fi responsabil pentru aceasta.
• Sigilati coletul in prezenta agentului de curierat la momentul ridicarii acestuia.
• Produsul trebuie trimis la adresa de mai jos in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data solicitarii returului:

   BlueLens.ro prin E Precise Solutions – Str. Prudentei, nr. 7, Sector 2, Bucuresti

   Atentie! Cheltuielile de restituire vor fi suportate de catre client, conform legii, si vor fi achitate curierului in momentul preluarii acestora. Clientul poate alege firma de curierat cu care produsul este expediat catre centrul logistic. Nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana.

   Restituirea banilor se va face conform legii în termen de 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar in contul bancar mentionat de client in certificatul de retur sau sau prin email la adresa contact@bluelens.ro. Contul bancar trebuie sa fie in lei. Intarzierea furnizarii datelor despre contul bancar poate duce la intarzierea returnarii banilor.

   Compensarea produselor. Atunci cand vrei sa returnezi un produs care prezinta semne de deteriorare ca urmare a folosirii, vei primi doar o parte din valoarea achitata pentru achizitionarea produsului, diferenta de pret nerambursat reprezentand contravaloarea agreata de parti ca despagubire pentru prejudiciul suferit ca urmare a deteriorarii produsului. In tabelul de mai jos gasesti baza de compensare in functie de categoria produselor de returnat si de defectul pe care acestea il prezinta.

   Categorie produse returnate

   Valoarea rambursata de E Precise Solutions SRL(% din suma platita pentru achizitionarea Produsului).

   Categorie A: complete, neutilizate, sigiliu intact

   Categorie B: complete, semne de deteriorare ca urmare a folosirii, produse parolate de catre client (ex: laptop, tableta)

   Categorie C:  semne majore de deteriorare ca urmare a folosirii (zgarieturi, murdarire etc.), lipsa  accesorii , accesorii  folosite (e.g. toner)

   Hard Drive, carduri de memorie

   100%

   min 75%

   60%

   Accessorii (cabluri, baterii, ventilatoare, surse de alimentare)

   100%

   90%

   60%

   Camere digitale, Camere video

   100%

   min 75%

   60%

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   0
   Cosul tau
   • No products in the cart.