Despre noi

Proiectul BlueLens – camere video auto a început la mijlocul anului 2017 din dorința de a ajuta șoferii din România să se simtă în siguranță atunci când pornesc la drum.

 

Deși piața camerelor video auto este una extrem de diversificată și complexă, noi ne dorim să venim întâmpinarea clienților noștri prin a oferi produse de calitate excelentă și servicii post-vânzare profesionale.

Toate produsele comercializate de noi au fost testate înainte de a fi lansate pe piață și garantăm pentru calitatea acestora. Îmbunătățim constant fiecare produs și încercam să oferim cele mai bune soluții tuturor clienților noștri.

Conceptul de camere video auto dedicate este unul relativ nou pentru piața din Romania, iar scopul nostru este să oferim cât mai multe variante dedicate, cu un aspect ascuns, greu de observat din exterior. O camera video auto dedicată înlocuiește carcasa senzorilor de ploaie / lumina, ACC, asistenta la faza lunga, etc, cu o carcasa care include camera DVR. Daca alegi un produs dedicat, cablurile nu vor fi la vedere și nu vor obstrucționa în nicio secunda câmpul vizual al șoferului sau al pasagerilor.

 

Poate cel mai mare avantaj al produselor noastre este filmarea continua (24/7). După ce oprești motorul camera video rămâne activa pentru supravegherea activității din jurul ei, atunci când tu nu te afli în mașînă. Filmările în modul 24/7 se fac la 5 cadre pe secunda, consumul de curent fiind redus, camera fiind activa până la 4 zile non-stop (fară să fie necesara pornirea mașinii și reîncărcarea bateriei).

În funcție de necesitățile fiecărui client, oferim consultanță pentru alegerea celei mai bune camere video pentru mașina pe care urmează a fi instalată.

Te așteptam să ne contactezi oricând ai nevoie de ajutorul nostru indiferent daca ești client existent sau potențial client.

0
Cosul tau
  • No products in the cart.